admin
maart 22, 2024

Welke shampoo gebruik je als je een gevoelige hoofdhuid hebt? 

Van irritatie en jeuk tot pijn en schilfers, een gevoelige hoofdhuid kan leiden tot ernstig ongemak. Gelukkig zijn er oplossingen, en hoewel de aanpak voor iedereen anders kan zijn, kan het vinden van de juiste shampoo een wereld van verschil maken. Ontdek hier onze keuzes om die aanhoudende irritatie te verlichten en je hoofdhuid te kalmeren.

Wat veroorzaakt een gevoelige hoofdhuid?

Alles, van hormonale onbalans tot te strakke kapsels, blootstelling aan UV-straling of stress, kan dit veroorzaken. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen de symptomen en de behandelingen variëren. Bewustwording en veranderingen in je levensstijl zijn dus essentieel, maar een shampoo voor een gevoelige hoofdhuid is dat ook.

Een shampoo vinden die je hoofdhuid verbetert.

Gezondheid, groei, volume – alles komt voort uit de hoofdhuid. Als je hiervan de gevoeligheid wilt verbeteren met thuisbehandelingen, zijn producten het ideale vertrekpunt om te beginnen.

SCALP.SPA is een assortiment dat zich richt op de gezondheid van de hoofdhuid, waaronder SCALP.SPA WASH – een shampoo met innovatieve technologie en ingrediënten die irritatie tegengaan, je huid reguleren en kalmeren. Deze shampoo voor de gevoelige huid verzacht en reguleert de talgproductie, of het nu vet of droog is. Micellair water, selderijzaadextract en rozenwater zijn de reddende ingrediënten die allemaal een functie hebben om de gezondheid hiervan te verbeteren.

  • Micellair water trekt op milde wijze onzuiverheden en olie van je hoofdhuid aan en lost deze op zonder de huid te strippen.
  • Selderijzaadextract kalmeert en reinigt om olie of droogheid te reguleren, wat irritatie helpt verminderen.
  • Rozenwater kalmeert met huidverzorgende eigenschappen die de gevoeligheid verbeteren.

Deze ingrediënten creëren een basis voor gezond haar en reinigen mild zonder overmatig uit te drogen, zodat je hoofdhuid en lokken gehydrateerd, gekalmeerd en in balans aanvoelen.

Een balans vinden tussen effectief reinigen en vocht vasthouden is een andere manier om een gevoelige hoofdhuid te verbeteren. Als je op zoek bent naar een shampoo die zacht genoeg is om dagelijks te gebruiken, maar ook de stimulatie en kracht biedt die je huid en haar nodig hebben, dan is BALANCING.WASH een goede keuze. Deze shampoo voor de gevoelige hoofdhuid is gemaakt om het vochtgehalte in balans te brengen en bevat aminozuren en oliën die rijk zijn aan antioxidanten om je dagelijkse routine te herstellen en weer in balans te brengen.

PRODUCT HIGHLIGHTS

SCALP.SPA WASH

Een speciaal samengestelde shampoo met micellair water en selderijzaadextract om de hoofdhuid te kalmeren en te reinigen, waardoor het haar schoon en gehydrateerd aanvoelt. Veilig voor alle haartypes, inclusief gekleurd haar.

SCALP.SPA TREATMENT

Dit geconcentreerde schuimende masker is verzachtend en voedend, ontworpen om een gevoelige hoofdhuid te verlichten en weer gezond te maken.  Hyaluronzuur hydrateert en sluit vocht in terwijl extracten van wortel en selderijzaad onzuiverheden en overtollige olie helpen te verwijderen en verzorgen zodat de hoofdhuid in balans en kalm blijft.

SCALP.SPA SERUM

Deze snel absorberende leave-inbehandeling geeft je spa-dag een boost en bevordert de gezondheid van je hoofdhuid. De zijdezachte formule bevat selderijzaadextract om te helpen kalmeren en hydrateren, terwijl rozenbloem- en lavendelolie helpen kalmeren, voeden en de balans herstellen.

BALANCING.WASH

Deze shampoo reinigt het haar en de hoofdhuid mild maar effectief. De antioxidantrijke mix helpt het haar te versterken en beschermen tegen kleurvervaging, waardoor het de perfecte dagelijkse shampoo is.