admin
augustus 7, 2023

NEW: BLONDE HIGH.LIFT

Met veel enthousiasme introduceren we het nieuwste lid van de KEVIN.MURPHY+ BLONDE serie, met zes high lift tinten die ontworpen zijn om ultralichtblonde resultaten te bereiken, met warme, koele en neutrale opties.

De geoptimaliseerde combinatie van kleurpigmenten bieden een verscheidenheid aan blonde mogelijkheden, waardoor je haar helder en briljant kan stralen.

Deze zachte en hoogwaardige oplossing licht het haar tot wel vijf niveaus op voor optimale oplichting en neutralisatie, terwijl de integriteit van het haar beschermd blijft dankzij de revolutionaire KM.ARGAN-SPHERE technologie.

HOE HET WERKT

Deze NIEUWE baanbrekende technologie is een innovatief pigmentafgiftesysteem voor snelle, nauwkeurige, langdurige en gelijkmatige kleurresultaten die ook de integriteit van het haar beschermen. De KM.ARGAN-SPHERE technologie suspendeert bolvormige druppels arganolie en pigmenten en verspreidt ze gelijkmatig. Dit resulteert uiteindelijk in superieure spreidbaarheid, snelle pigmentafgifte en -penetratie, en gelijkmatige haarverzadiging voor consistent foutloze blonde resultaten.

Met een innovatief geurcomplex dat de ammoniakgeur neutraliseert tijdens de kleurapplicatie, resulteert dit in een lichte, neutraliserende geur die de salonervaring verbetert.

MULTI-TONALE, GLANZENDE & GEZOND UITZIENDE BLONDINES

Een reeks van zes prachtige, onderling mengbare, hoogoplichtende tinten brengen je naar een hoger niveau. Gebruik elke BLONDE HIGH.LIFT TINT alleen of meng ze samen om je eigen aangepaste blonde resultaten te creëren.

KRIJG DE LOOK

FORMULE: BLONDE HIGH.LIFT 12.81 + 40 VOL. (12%)

  • Breng BLONDE HIGH.LIFT aan op de nieuwe uitgroei om overeen te komen met de bestaande kleur op de middellange lengtes en punten. BLONDE HIGH.LIFT creëert highlights die tot 5 niveaus lichter zijn dan de natuurlijke haarkleur voor een helderder blond resultaat.

  • Deze toepassing creëert een algeheel egaal blond dat dimensie toevoegt aan natuurlijk haar.

  • Perfect voor diegenen die een natuurlijk blond resultaat willen met een boost van helderheid en multi-tonaliteit, zonder het contrast van donkere uitgroei.