admin
augustus 1, 2023

STIMULATE.ME

VERKOEL JE HAAR MET DE STIMULATE.ME-LIJN, DÉ ULTIEME VERFRISSING TIJDENS DE ZOMERMAANDEN!

De STIMULATE.ME-lijn is absoluut geliefd bij zowel mannen als vrouwen vanwege zijn verkoelende geur en revitaliserende eigenschappen. Laat je haar genieten van een heerlijk verkoelend effect!

STIMULATE.ME.WASH: Verkwikkende reiniging voor sterker en dikker haar

Stap in de verfrissende ervaring van STIMULATE.ME.WASH, de shampoo die speciaal ontworpen is voor dagelijks gebruik. Deze unieke formule bevat een zorgvuldig samengestelde mix van pepermunt, zwarte peper en kamferkristallen. Terwijl deze shampoo je haar en hoofdhuid reinigt, herstelt hij ook en geeft hij een intense stimulans. De kamferkristallen bevorderen de bloedcirculatie in je hoofdhuid, geven je haar zijn natuurlijke glans terug en versterken het. De zwarte peper dringt diep door in je haarzakjes en hoofdhuid, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en bevordert gezonde haargroei. De STIMULATE.ME.WASH zorgt voor sterker, voller en dikker haar, terwijl hij je zintuigen prikkelt met zijn verkwikkende werking.

STIMULATE.ME.RINSE: Verkoeling en verzachting voor je haar

Gun je haar de verfrissing en verzachting die het verdient met STIMULATE.ME.RINSE, de dagelijkse conditioner die je haar laat stralen. Deze rinse bevat extracten van bergamot en peterselie, gecombineerd met essentiële oliën zoals Aloë Barbadensis-sap, die een verkoelend effect op je hoofdhuid hebben. Daarnaast zorgt de toevoeging van shea butter ervoor dat je haar zacht en gehydrateerd aanvoelt. De hemsleyawortel-extracten in de rinse versterken en laten je haar glanzen. Met STIMULATE.ME.RINSE wordt niet alleen je haar verfrist, maar het krijgt ook een verbeterde elasticiteit en een onweerstaanbare zachtheid.

THICK.AGAIN: Direct zichtbaar dikker en voller haar

Wil je direct zichtbaar dikker en voller haar? Dan is er THICK.AGAIN, het product dat onmiddellijke resultaten biedt. Met de technologie die gebruikt wordt om wimpers dikker en langer te maken, geeft THICK.AGAIN een indrukwekkende toename van maar liefst 35% in dikte en volume. De unieke samenstelling van Biotinyl-GHK, apigenine en oleanolzuren uit de hemsleyawortel voorkomt dunner wordend haar en haarverlies. Laat THICK.AGAIN je haar transformeren en geniet van het directe zichtbare resultaat!

Kies voor de STIMULATE.ME-lijn en geef je haar de ultieme verkoeling en verzorging tijdens de zomermaanden. Verwen jezelf met het heerlijke gevoel van verfrissend en verkwikkend haar!