admin
januari 10, 2024

Ben je ooit de deur uitgegaan met perfect gestyled haar, maar voelde je al snel dat het volume verdween en je golven platvielen? Maak kennis met de redder in nood – ANTI.GRAVITY.SPRAY. Deze haarspray zonder aërosol is ontworpen om jouw kapsel te versterken met langdurige fixatie en een weelderige glans.

Wat maakt ANTI.GRAVITY.SPRAY zo bijzonder?

Deze niet-aërosol haarspray is doordrenkt met de kracht van Manuka honing en vitamine verrijkt grapefruitextract. De gewichtloze formule geeft je haar een boost zonder het te verzwaren, waardoor het perfect is voor alle haartypes. Bovendien is ANTI.GRAVITY.SPRAY trots sulfaat-, parabenen- en dierproefvrij, waardoor het niet alleen goed is voor je haar, maar ook voor het milieu.

Hoe gebruik je ANTI.GRAVITY.SPRAY?

Begin met de eenvoudige stappen SPRAY.DEFINE.DRY. Breng de spray aan op vochtig haar voor het stylen. ANTI.GRAVITY is de geheime bondgenoot die je kapsel op zijn plaats houdt, of je nu kiest voor een glamoureuze look of een casual stijl.

Voordelen

  • Non-aerosol haarspray
  • Gewichtloze formule die het haar niet verzwaart
  • Ideaal voor alle haartypes
  • Sulfaat-, parabenen- en dierproefvrij
  • Geen verschuiving van natuurlijke haarkleur

“ANTI.GRAVITY SPRAY is een essentieel onderdeel van onze VOLUME-lijn en is de ideale, niet-aërosolbare spray om die super gladde glamourlooks op hun plaats te houden. Het helpt grote, veerkrachtige volume te versterken en is superlicht, dus het verzwaart het haar nooit.”

KEVIN’S TIPS