Speciaal ontworpen om droog en beschadigd haar te herstellen, te versterken en te hydrateren, vormt SHIMMER.SHINE een essentieel onderdeel van elke haarverzorgingsroutine.
Wat maakt SHIMMER.SHINE zo bijzonder?

Ontdek de glans van SHIMMER.SHINE, een lichte finishing mist die jouw haar onmiddellijk voorziet van een schitterende gloed. Deze mist is doordrenkt met fijne vlokken die highlights en glans toevoegen aan alle haartypes. De formule is verrijkt met een mix van Australische citrus- en Kakadu-pruim-extracten, die bekend staan om hun uitzonderlijk heilzame hydrofiele eigenschappen. Daarnaast bevat het baobabzaadolie, een krachtige bron van voedingsstoffen die specifiek ontworpen is om droog en beschadigd haar te herstellen, versterken en hydrateren.

Hoe gebruik je SHIMMER.SHINE?

TWIRL. SPRAY. SHINE.

Of je haar nu vochtig, handdoekdroog is of al droog, je hoeft alleen maar te sprayen en het product zijn werk te laten doen. Geen uitspoelen nodig. Laat je haar natuurlijk drogen voor een moeiteloze look of style het zoals gewenst voor een gepolijste finish.

Voordelen
  • Doordrenkt met een voedende mix van Australische fruitextracten
  • Voegt direct glans en een sublieme geur toe
  • Helpt een doffe kleur tegen te gaan – zelfs bij donkere tinten
  • Voedend en hydraterend
  • Geschikt voor alle haartypes
  • Sulfaat-, parabeen- en cruelty-free

    “Als ervaren stylist werk ik vaak onder fel licht, zowel op de set als op locatie onder extreme omstandigheden. Mijn zoektocht naar een product dat de glans van elke haarkleur zou versterken, leidde tot de creatie van SHIMMER.SHINE. Deze lichte, gezonde mist biedt niet alleen de perfecte finishing touch voor een prachtige look, maar geeft vrouwen ook de tools om thuis hetzelfde te bereiken. Blijf stralen met SHIMMER.SHINE, een onmisbaar onderdeel van onze HYDRATE-lijn.”

    KEVIN’S TIPS